Stal geschiedenis

Al heel lang zijn er op onze boerderij paarden geweest. Door het verleggen van onze bedrijfsinteressen kwamen er stallen en schuren vrij om paardenstallen in onder te  brengen. De buiten bak, met verlichting, wordt goed onderhouden. 

Direct vanaf de Stal zijn er legio mogelijkheden om een buiten rit te maken te paard of aangespannen, in het mooie Ijzerlo’se landschap.

De combinatie van gezelligheid en vakkennis, service en een helpende hand voor de pension klanten, zorgt ervoor dat er steeds meer ruiters van onze diensten gebruik maken.

De pony’s en paarden komen elke dag op de weide en kunnen het goed met elkaar vinden.  De ruiters en amazones komen elke dag op de stal en ondersteunen elkaar bij het uitoefenen van hun sport. De gezellige zithoek en de altijd warme en verse koffie zorgen voor een prettige atmosfeer.

Fotoalbums

Aangezien de activiteiten van de Stal en de Stalruiters steeds meer worden, hebben we de foto’s ondergebracht in verschillende albums. Het fotoarchief begint in 2008.  We plaatsen de foto’s in jaargangen of op thema gesorteerd. Mocht je een foto uit willen printen, dan kun je het beste even het origineel opvragen. Een mail aan de webmaster is genoeg… veel kijk plezier.